Sagt om

Herunder kan du læse hvilke erfaringer tidligere deltagere hos Løbeeksperten har gjort sig:


“Vi havde fornøjelsen at have Christina forbi til en rigtig god aften, hvor man kunne se en markant forandring i pigernes løb allerede inden træningen var færdig. Som fodboldtræner vil man jo gerne have mere fart på de første meter, og det kan man roligt sige lykkedes! Christina fik en vilje banket ind i spillerne og jeg kan kun anbefale hende; dén træning virker – vi vandt rækken, og rykkede op”.

Kim Andersen – om Find Your Fast (teknikworkshop)

“Løbetræning med Christina er mere end et træningsprogram. Meget mere. Christina ser dig som løber – og som person. Hun ser lige igennem alle udenomsindpakninger, gadgets, sko, tøj, ord og går til helt ind til benet – og hjertet af dig som løber. Jeg har haft fornøjelsen af Christina’s ekspertise og støtte igennem fire måneder. Jeg har løbetrænet regelmæssigt i over 25 år. Alligevel er det på de fire måneder lykkedes hende at rykke mit løbeniveau markant, mentalt og fysisk – endda med et minimum af træning (3-4 gange pr. uge). Konkret har jeg forbedret mig med godt 10 sek. per km på 10km sammenlignet med for et år siden, løbet min hurtigste tid på Eremitageløbet i mere end end 20 år, sat personlig rekord på Esrum Sø (27km) og løbet lige op med mine bedste tider på maraton. Dertil kommer at jeg har fået støtte og vejledning til en langt mere energi-effektiv og skånsom løbeteknik, som jeg vil have glæde af i mange år fremover. Uanset om du løber for at slå rekorden, for at komme i form eller bare for at nyde den fantastiske følelse af flow, når krop og sjæl går op i en højere enhed igennem løb. Jeg vil varmt anbefale Christina som personlig træner”

Anders Bojesen – om personlig træning

Jeg har nydt godt af Christinas store erfaring som atletik-udøver og den indsigt i løbeteknik, det har givet hende. Jeg bruger stadig de redskaber hun lærte mig for år tilbage, for de virker hver gang! Jeg løber meget mere energi-økonomisk og dermed både hurtigere og lettere”.

Louise Bjerremann – om tekniktræning

“Jeg fik super god guidance af Christina til hvordan jeg med tre enkle tiltag kunne forbedre mit løb markant. Selvom kurset var online er det klart den bedste investering jeg har gjort i min løbetræning til dato. Det fungerede faktisk stort set som om stod hun ved siden af mig og gav mig råd og vejledning om min løbeteknik. Jeg kunne tydeligt mærke at jeg pludseligt havde flere gear og at mit løb var mere smidigt og flyvende. Jeg glæder mig til at øve det jeg har lært og se hvilke resultater det kan bringe mig også på længere distancer. Jeg kunne kun give mig 80% på kurset pga. tunge ben fra træningen dagen før – alligevel løb jeg 6 sekunder hurtigere på 200 meter og med mere overskud og større lethed end nogensinde før. Det er en forbedring man kan tage og føle på!”.

Sebbastian – om tekniktræning online